Toilet unit

Op een bedrijventerrein of bouwplaats kan een toilet unit niet ontbreken. Daarnaast kan een unit natuurlijk ook van pas komen op een camping of op een event. Het plaatsen van een toilet unit van Kantoorunit kent vele voordelen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat een toilet unit erg compact is, maar toch zowel een toilet als een wasbak bevat. Daarnaast kan een unit op eenvoudige  manier verplaatst worden door de aanwezige hijsogen en heftruck sleuven. Hierdoor is de unit niet plaats gebonden en kan deze altijd mee verplaatst worden naar waar hij nodig is.

Maatwerk naar wens

Een toilet unit van Kantoorunit wordt standaard geleverd met diverse eigenschappen. Zo is een toilet unit voorzien van een keramische toiletpot, een waterdicht plafond met LED verlichting, een blinde deur met klein raam, een wasbak en een spiegel. Om een toilet unit op eenvoudige wijze te kunnen verplaatsen, wordt een unit ook altijd met hijsogen en heftruck sleuven geleverd. Bovendien wordt de unit altijd geïsoleerd geleverd. Aangezien wij door ons eigen montage team het gehele proces in eigen hand hebben, kunnen wij ook maatwerk units leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

toilet unit geisoleerd

Evenementen

Bouwplaatsen

Bedrijventerreinen

toilet unit binnen

Meer weten over Kantoorunit?

Wij zijn voornamelijk specialist in het bouwen en plaatsen van diverse maatwerk units. Naast toilet units kunt u ook bij ons terecht voor kantoorunits, garden cabins en diverse schaftwagens. Het gehele proces hebben wij hiervan in eigen hand en wordt uitgevoerd door onze eigen mensen. Hierdoor kunnen wij wat betreft maatwerk heel veel voor u betekenen. Bent u geïnteresseerd in een sanitair unit of in een van onze artikelen. Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!