Leasen

Containers zijn één van de bekendste hulpmiddelen voor opslag en transport. Ze zijn praktisch door hun stevige bouw en standaard maten en zijn eenvoudig te vervoeren met vrachtwagen en/of auto met aanhanger. De Kovobel containers zijn te gebruiken voor opslag, evenementen of bij inrichten van uw eigen SelfStorage oplossing. Omdat de kovobel containers in gebruik zeer vriendelijk snel inzetbaar zijn en een grotere partij containers aanschaffen kostbaar is zijn wij er met onze Lease partner om u te helpen! Samen helpen wij u om uw bedrijf te laten groeien en doen dat met flexibele financieringsoplossingen voor containers.

Onze constructie geld bij voldoende beschikbaarheid ook voor gebruikte containers.

image

Lease tot <25k:

Kleinere orders tot 25k bied Kovobel vanuit eigen beheer de lease aan op uw containers.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen wij inventariseren dan uw behoefte en maken een gepaste aantrekkelijke aanbieding.

Wij beoordelen jouw leaseaanvraag op basis van Materieel i.p.v. jouw Cijfers.

Leasen vanaf >25k:

Grotere opdrachten hoger dan 25K kunt u bij onze lease partner aantrekkelijk uw containers te leasen! Kovobel Benelux werkt volgens het principe Equipment first.

Onze Lease partner is thuis in jouw wereld en kunnen op basis van materiaal/businesskennis precies inschatten wat de levensduur en restwaarde van de - in dit geval - containers is.

Zij beoordelen jouw leaseaanvraag op basis van Materieel i.p.v. jouw Cijfers. Of je nu een nieuwe grotere aanschaf wilt doen of de bestaande vloot wil uitbreiden het maakt niet uit.

Sale en Lease back:

Heb je reeds een grote voorraad containers en wil je je liquiditeit verbeteren?
Ook dan hebben wij of samen met onze partner een oplossing voor je!

Kortom Kovobel denkt graag mee in het realiseren van uw plan op gebied van onze Kovobel Containers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zij beoordelen jouw leaseaanvraag op basis van Materieel i.p.v. jouw Cijfers. Of je nu een nieuwe grotere aanschaf wilt doen of de bestaande vloot wil uitbreiden het maakt niet uit.

Interesse in onze producten en/of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.