Levering Retour Garantie

Afhalen of liever bezorgen?

Een Kovobel container is bij ons af te halen als een "pakket". Deze pakketten hebben afhankelijk van de gewenste maat een verschillende lengte. De meeste containers worden bij ons afgehaald met een vrachtwagen of aanhanger. Een aanhanger dient over het juiste draagvermogen te beschikken.

Het is ook mogelijk om de containers te laten bezorgen INCOTERMS EXW, als pakket of afgemonteerd. Neem voor de verschillende mogelijkheden gerust contact met ons. Wij helpen u graag verder!

Afhalen in IJsselstein:

Belangrijk om te weten:
- Afhalen is mogelijk wanneer uw bestelling door ons is bevestigd.
- U dient over een vrachtwagen of goede aanhanger te beschikken welke wij vanaf de zijkant kunnen laden.
- Afhalen is uiteraard kosteloos.

Terrein-fabriek-banner

Bezorgen (incoterms EXW):

Garantie:

- U neemt de goederen voor akkoord bij ons in ontvangst INCOTERMS EXW.
- Garantie verlenen wij per onderdeel en deze zijn te IJsselstein om te ruilen.
- U heeft 1 jaar fabrieksgarantie.
- Bij missende onderdelen vervangen wij deze kosteloos.
- In geval van aantoonbare verborgen gebreken repareren of vervangen wij de getroffen delen op onze kosten binnen de Benelux.
- Let op alle producten zijn INTCOTERMS EXW levering voor transport van uzelf of door ons verzorgd in uw opdracht is verzekeren gedurende transport voor de afnemer.

Retour zenden:

Retour zenden van de container is mogelijk bij ons binnen 5 werkdagen. Neem hiervoor contact met ons op. Houdt er rekening mee dat wij handelingskosten en indien aanwezig schade zullen verrekenen. Wij crediteren dan het overeengekomen bedrag direct na controle van de binnengekomen goederen, deze controle geschied binnen 1 week na binnenkomst in IJsselstein. Wij maken dit over naar uw bankrekening nummer.

Retour kosten zijn net als de verzendkosten voor de afnemer. Al onze prijzen zijn gebaseerd op EXW afhalen depot IJsselstein.

Verzekeren tijdens transport is voor afnemer ook in geval wij voor u transport inschakelen in uw opdracht.

Handig om te weten:

Wanneer een Kovobel container eenmaal in elkaar gezet is, is deze met een heftruck of kraan op te tillen om vervolgens op de juiste plek gezet te worden.

Interesse in onze producten en/of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.