Kantoorunit.nl

Bij Kantoorunit zijn we groot in onze 100% demontabele kantoorunits. Hierbij houden we ons zowel bezig met de verkoop van deze units als met de verhuur hiervan. Naast kantoorunits hebben wij ook een divers assortiment aan schaftwagens, garden cabins, promotie units en mobiele sanitair units. Al onze producten leveren wij in de gehele Benelux!

Wij zijn gevestigd nabij Utrecht in IJsselstein. Hier zijn wij in het bezig van een eigen ontwerpbureau, waardoor wij onze klanten kunnen voorzien van een model naar wens. Wij doen namelijk niet alleen aan de productie van kant-en-klare producten, ook zijn wij groot in maatwerk. Door onze centrale ligging kunt u ons gerust eens komen bezoeken. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij dan graag de mogelijkheden met u en voorzien wij u van een passend advies.

Aangezien wij in het bezit zijn van een ruim assortiment, houden wij onze voorraad altijd op peil. Hierdoor kunt u snel over een kantoor unit of een van onze andere producten beschikken. U kunt er hierbij voor kiezen om onze producten zelf in elkaar te zetten of om dit over te laten aan ons eigen montage team.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)30 68 80 200 of via de mail op info@vanvlietbouwmaterieel.nl.

Uitstekende klantenservice

Topkwaliteit producten

Jaren lang plezier

Kopen?

Heeft u interesse in het aanschaffen van een van onze units? Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Huren?

Ook voor het huren van units kunt u terecht bij Kantoorunit.nl. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!