Fietsenstalling

Op uw terrein of in uw tuin slingeren overal fietsen rond. De perfecte oplossing voor dit probleem vindt u bij Kantoorunit! Wij maken en leveren namelijk zeer stevige fietsenstallingen. Onze fietsenstallingen zijn gemaakt van staal en kunnen tegen een stootje. Hierdoor zijn ze geschikt voor op een bouwplaats of een bouwterrein waar zware machines rijden. Daarnaast is de fietsenstalling gemakkelijk op- en af te breken waardoor u de stalling altijd naar een volgend project kunt mee verhuizen. Bovendien is de stalling schakelbaar waardoor deze met uw behoeftes mee kan groeien.

Maatwerk naar wens

De fietsenstalling is leverbaar in diverse mogelijkheden waardoor hij helemaal op uw wensen aan te passen. Zo kunnen wij de stalling leveren in volledig staal of met hout bekleed. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de stalling zelf te plaatsen of dat wij dit voor u doen. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op via +31 (0)30 68 80 200. Waarmee kunnen wij u helpen?

Tuinen

Bouwplaatsen

Bedrijventerreinen

fietsenstalling berging

Meer weten over Kantoorunit?

Kantoorunit is voornamelijk dé specialist in het bouwen en plaatsen van diverse stallingen en units. Zo kunt u ook bij ons terecht voor kantoorunits, garden cabins en diverse schaftwagens. Van het bouwen tot het plaatsen, het gehele proces wordt uitgevoerd door ons eigen montage team. Doordat wij het hele proces in eigen hand hebben, kunnen wij wat betreft maatwerk veel voor u betekenen. Bent u geïnteresseerd in een sanitair unit of in een van onze artikelen. Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!